Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

MHP İl Başkanı Atıcı'dan Uğur'a çağrı

MHP İl Başkanı Atıcı

MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un çalışmalarını Ben Yaptım Oldu Zihniyeti” olarak değerlendirdi.

MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un çalışmalarını “Ben Yaptım Oldu Zihniyeti” olarak değerlendirdi.
MHP Balıkesir İl Başkanı N.Argun Atıcı, “İnsanlar yapacakları mekanda kendi özünü görmeyi, kendine ait kültür değerleriyle haşır neşir olmayı en yüce duygu olarak değerlendirir. Zaten işin özü de budur” dedi.
“Türk tarihini yansıtan, insanlara gurur veren ve şehrimizi süsleyen bayraklarımız maalesef yerlerinden kaldırılmıştır. Meydan geçici de olsa viraneye çevrilmiştir” şeklinde konuşan Atıcı, “Demokrasi bir paylaşmadır. Demokrasi bir sorgulamadır. Belediyecilikte de demokrasinin varlığını görmek her yurttaşın vazgeçilmezidir. ‘Ben Yaptım Oldu’ mantığı ile hareket etmek insanları değersizleştirir” diye konuştu.
Atıcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Elbette her yerel yönetim halkın mutluluğu için elinden gelen gayreti sarf eder. Ancak, yaptığı işleri de halk ile paylaşır. Dolayısıyla projelerin insanları mutlu etmesi, projelerin halka indirgenmesiyle olur. Bayraklar konusunda Balıkesir huzursuz. Bu konunun en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşılmamasını, sonucun ne olacağını, nasıl bir çalışma yapılacağını halkımız merakla beklemektedir.’’



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false